0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

UDARNE VESTI DANA: Zvezda pobedila derbi, izgubila u finalu ABA lige – žestoka tuča na stadionu ‘Rajko Mitić’

Objavljeno: 14.04.18 u 23:30

I ovaj ‘večiti derbi’ podigao je veliku prašinu, mada se u prvi mah činilo da će proći bez incidenata.

Sada već popularni baloni doveli su do opšte tuče na zapadnoj strani najvećeg srpskog stadiona.

Crvena zvezda je ostvarila pobedu od 2:1 i napravila krupan korak ka šampionskoj tituli u Superligi Srbije, međutim i ovaj ‘večiti derbi’ ostaće u senci nemira na tribinama. Ponovo je došlo do tuče pristalica crveno i crno-belih, i opet je bilo povređenih.

Međutim, i jedan lep gest desio se večeras u Ljutice Bogdana. Nakon incidenta na tribinama, pa i na terenu posle gola Partizana, Zoran Tošić je otišao u svlačionicu rivala i čestitao na pobedi.

Meč koji Zvezda nije uspela da pobedi igrao se odmah posle ovog na stadionu ‘Rajko Mitić’, u Podgorici. Drugi put u dva dana je Budućnost savladala sada već bivšeg šampiona Jadrana i prvi put u istoriji osvojila ovo takmičenje.

Međutim, ovaj meč je imao veoma zanimljivu uvertiru jer se do samog početka utakmice nije ni znalo da li će do njega doći. Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović, je pominjao mogućnost da igrači srpskog kluba neće izaći na parket, što se ipak nije desilo.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter