7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Budućnost Voli

ČOVIĆ POSLE SASTANKA SA ČELNICIMA ABA: Ne mogu više, povlačim se…

Objavljeno: 14.04.18 u 15:36

Nakon katastrofalnog suđenja koje je u dobroj meri doprinelo pobedi podgoričke Budućnosti protiv Crvene zvezde, prvi čovek crveno-belih istakao je da je trenutak odluke blizu, a ishod je nagovestio.

Kako je preneo Mondo, Čović je istakao da je blizu odluke da Zvezda ne izađe na teren:

Blizu smo toga da odlučimo da ne igramo, da im ne kvarimo slavlje. A i da ne dolazimo u halu da nas gađaju šunkom i da probaju da provociraju Omića, a pritom imaju Šehoviće. Ima vremena da donesemo odluku, dug je dan, prvo da vidimo utakmicu Budućnost – Zeta, pa ‘večiti derbi’.

Čović je još jednom istakao tretman koji su crveno-beli imali, pre svega u trećoj četvrtini.

Poslali smo ABA jasan stav da ne želimo da učestvujemo u oružanoj pljački koja se desila u trećoj utakmici! Ono što se desilo u trećoj četvrtini je to. Tražićemo ekspertizu svega što se desilo, da bi mogli da ih tužimo, jer učinjena je materijalna šteta prema Zvezdi, otkrio je Čović nakon sastanka novinarima koji su bili tu.

Očigledno se od oktobra 2017. pravi velika zavera da Zvezda više ne bude ABA šampion i evroligaš. Bokan to dobro zna. Tu više nema prijateljstva. Što se mene tiče, ja se povlačim sa mesta predsedavajućeg predsednika ABA lige, to je naredni potez koji ću verovatno povući. Ne želim da učestvujem u takvom sistemu. dodao je on, uz informaciju da je u VIP loži doživeo uvrede i maltretiranje, kao i pojedini predstavnici medija iz Srbije.

 

0
0
7 Komentara
  1. covicu, sta kazes sunka … covicu, cime si DULA gadjao … covicu, u ovih poslednjih 6 godina nagledasmo se i naslusasmo se tvojih gadosti … COVICU, ti si postavio sve standarde … u Srbiju i regionu … probas isto … i sa prijateljima u evro ligi … PRITISAK, PRITISAK … JE TVOJE NAJACE ORUZJE SA MANIPULACIJAMA, LAZIMA, PREVARAMA I PLJACKAMA NA TERENU I VAN NJEGA …CUVAJTE SE POGORICANI OVOG I OVAKVOG … COVICA …

    0
    0
    Odgovori
    • Najjače se piše sa dva „j“!
      A sad popij neku boku pa plači.
      Ovo i jeste sve zbog toga da se ne bi vratio neki bolesnik poput Duleta i Danila Mitrovića.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter