0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Prvo 157. večiti derbi, pa onda drama u Podgorici, sve ostalo je nebitno

Objavljeno: 14.04.18 u 08:40

Veoma bogat sportski program je danas pred nama, ali se dva događaja odvajaju od ostalih i nema sumnje da će biti najgledanija.

Nema sumnje, meč dana je 157. večiti derbi. Utakmica između Crvene zvezde i Partizana na stadionu ‘Rajko Mitić’ počinje u 18.30, a prenos je na Areni sport jedan. Ulog je ogroman, pobeda crveno-belih bi značila da možda već imamo novog šampiona Srbije, dok bi trijumf crno-belih zakuvao borbu za prvo mesto.

Odmah po završetku fudbalskog derbija sledi drama u Morači. Budućnost i Crvena zvezda igraju četvrti meč finalne serije ABA lige. Podgoričani vode sa 2-1 u seriji i trijumf večeras bi im doneo titulu. Sa druge strane ako slavi Crvena zvezda serija bi se preselila u Beograd. Meč je od 21 čas na Areni sport jedan.

Kada je reč o Sport klubu tu nas čekaju prenosi Premijer lige, ali i velikog ukrajinskog derbija između Šahtjora i Dinama iz Kijeva. Naravno, u centru pažnje fudbala na ‘ostrvu’ je duel Totenhema i Mančester sitija. Sport klub tri nam od 18.30 donosi prenos Fulama protiv Brentforda, naravno, ako neko se pre odluči za Čempionšip nego večiti 157. večiti derbi.

Evo kompletnog sportskog TV programa:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter