7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Budućnost Voli

A ŠTA KAŽU PROPOZICIJE: U slučaju izlaska sa terena, Zvezdi preti jednogodišnja suspenzija

Objavljeno: 14.04.18 u 00:05

Nebojša Čović je, nezadovoljan suđenjem, istakao da je bilo razmišljanja da povuče ekipu sa terena „Morače“.

Ukoliko Crvena zvezda sutra bude imala isti sudijski tretman, koji je umnogome kumovao današnjem porazu, te Čović ispuni ono što je danas spomenuo, moguće su dve vrste sankcija prema propozicijama ABA lige:

1. Ukoliko se crveno-beli ne bi pojavili na meču, kazna bi bila pobeda Budućnosto službenim rezultatom (20:0) uz kaznu od 5.000 evra.

2. Ako jedna ekipa samovoljno napusti teren pre završetka utakmice, a ne vrati se na poziv sudije u roku od pet minuta, biće isključena sa utakmice i neće moći da nastupa u ligi sledeće godine, navedeno je u pravilniku Jadranske lige.

Zarad sporta i svih ljubitelja košarke, nadamo se da do ove situacije neće doći, jer bi se regionalna košarka teško oporavila od novog velikog skandala.

0
0
7 Komentara
  1. Ko iole poznaje ovu igru priznace da ono sinoc u moraci ne lici na sport.
    Uostalom sve je zabiljezeno pa bi jedna analiza meca od strane poznavalaca i hladne glave dala pravi sud o svemu

    0
    0
    Odgovori
  2. ko kaze da bi FMP-kkcz sledece godine ostala bez ABA lige ??? pa covic uvek ima oprobani recept: RACUNA NA POMOC, ATORITET DRZAVE – VLATI … KAD PONOVO PROMENI ADRESU i TO CUVENO IME U kkcz-FMP. zar ste zaboravili, reci predesnika zvezde u senci i covica: drzavni projekat zvezda je jedini uslov da NAROD U SRBIJI BOLJE ZIVI…

    0
    0
    Odgovori
  3. Loše sudjenje?????

    Pa ovo je sramotno.

    Nema u košarci penala i ofsajda a moglo bi da se uvede jer ovakvi ljudi su radnici u sportu a pravi su proterani iz zemlje čitaj ne mogu da rade u matičnom klubu.

    Bilans sporta srbije kk cz ne postoji, kk partizan je igračka u njihovim rukama, razvojni centri ns, niš, kg, vršac ne postoji.

    Fudbal pranje para kosarka demontirana a vaterpolo zabranjen sport.

    O sudjenju priča čovek koji je bio zadužen za uništenje srbskog sporta, košarke, preuzimanje imena cz, za svoj privatni klub, sve završio i on je vlasnik lige i sudija….

    Ko o čemu….

    Šampion Srbije najveći izvoznik nba igrača u svetu je stalno imao poseban tretman sudije mediji jer zna se čije je to vlasnistvo

    Perez Čović Zidan Miloje
    Jezivo

    0
    0
    Odgovori
    • Sram te bilo da te sram bude!!! Ja znam da ti je Covic nabio komplekse i ugasio klub i jos dugo ce to raditi!!!ali ako imas oci i malo se razumes u kosarku shvatio bi da ni Golden Stejt ne moze da dobije Buducnost uz ovakvu kradju!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter