0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘DERBI ĆE ODLUČITI PRVENSTVO’: Đukić počeo lapsusom, pa rekao ohrabrujuće vesti za navijače Partizana!

Objavljeno: 13.04.18 u 12:53

Trener Partizana Miroslav Đukić odlučan je da napadne Crvenu zvezdu na njenom stadionu i tako pokuša da se vrati u šampionsku trku.

Đukić je konferenciju na stadionu Partizana počeo malim lapsusom, pošto je prečuo koji se po redu ‘večiti’ derbi igra.

– Čeka nas jubilarni derbi… – počeo je Đukić, ali ga je odmah portparol kluba Biljana Obradović ispravila da nije 150. nego 157. po redu.

– Aha, nije jubilarni – nasmejao se Đukić i nastavio:

– Dobro, u svakom slučaju nas čeka derbi koji je zaista praznik fudbala. Očekujemo da se prikažemo u jednom lepom ambijentu. Partizan ima pozitivan skor u poslednjih nekoliko derbija sto je dobro, imamo samopouzdanje i pokušaćemo da smanjim razliku za našim večitim rivalom. Mi moramo da budemo hrabri, ništa nam drugo ne preostaje. Idemo po pobedu jer samo sa njom ostajemo u igri za titulu. Imamo mirnoću jer smo u seriji dobrih rezultata – izjavio je šef struke Partizana.

Ono što zanima mnoge navijače jeste zdravstveni bilten, pošto su prethodnih dana problema sa povredama na treningu imali Zoran Tošić i Ognjen Ožegović.

– Van stroja će biti samo Ostojić, ostali su svi na raspolaganju – istakao je Đukić.

Izjavio je da neće protivničke igrače markirati, nego će se braniti zonski.

– Nikoga ne čuvamo posebno, mi zonski markiramo, tako će biti i sa Zvezdom. Zvezda ima dobre napadače i Radonjića, Pešića, Bena, Srnića… Svaki od njih zaslužuje pažnju, ali ćemo se fokusirati na celu ekipu, ne na individualce. Znamo svakog od njih, ali verujemo u svoje sposobnosti i da timskom igrom pariramo njihovim individualnim kvalitetima.

Dotakao se i odlaganja kola i pauze od devet dana, kao i činjenice da neće suditi Milorad Mažić, već Danilo Grujić.

– Ne znamo, niko nije izašao da se izjasni zašto je odloženo celo kolo i to celih 9 dana. Ne opterećujem se onim na šta ne mogu da utičem. Očekujem fer i korektno suđenje i da momci na terenu pokažu ko je bolji. Ne opterećujem se stvarima koje nisu deo igre – podvukao je Miroslav Đukić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter