0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALEKSANDAR DŽIKIĆ U SVOM STILU: Ko dolazi u ‘Pionir’ da pobedi?

Objavljeno: 09.04.18 u 21:19

Trener Budućnosti nije želeo da on i njegovi igrači ‘polete’ posle trijumfa u prvoj utakmici finalne serije ABA j.t.d. lige, ali je imao svoj karakterističan komentar.

Kao bivši trener Partizana i ovekovečeni navijač crno-belih, Aleksandar Džikić večeras je u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ dočekan uz salve zvižduka i uvreda, ali to nije uticalo niti na njega, niti na krajnji ishod meča.

Naprotiv, verovatno mu je dalo dodatan motiv da slavi veliku pobedu na startu finala regionalnog takmičenja.

Posle utakmice nije želeo da se ‘junači’, kako sam kaže, ali nije propustio priliku da podseti na potez domaćina i zatvaranje tribina za navijače iz Podgorice.

– Ne volim neka junačenja. Ko dolazi u ‘Pionir’ da pobedi? Oni su evroligaši, prvi u ligi, napravili su pametan potez, zatvorili tribine, imali 7000 ljudi, podršku… Mi smo bili malo pametiji na kraju – rekao je Džikić na konferenciji za medije i nastavio:

– Ovo je tek početak, igra se na tri pobede. Ako se umislimo da će oni sami da se pobede… Zvezda uopšte nije igrala loše. Meni se lično ne sviđa što smo na kraju imali nekoliko propusta. Ali, dobro…

Vremena za odmor nema, druga utakmica u seriji igra se već sutra uveče, na istom mestu, ali sa početkom u 18:30h.

– Zvezda će posle ove utakmice pogledati snimak i videće 101 dobru i lošu stvar. Ja znam da mi možemo da igramo još bolje, a očekujemo Zvezdinu reakciju. Kada se igra tvrdo, neki misle da to nije kvalitetna košarka. Ja nisam saglasan sa njima – podvukao je Aleksandar Džikić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter