0
Evrokupovi

KLOP OPREZAN PRED REVANŠ SA SITIJEM: Siti iskusniji od nas, na početku sezone gubili smo i sa 5:0

Objavljeno: 09.04.18 u 18:08

Fudbaleri Liverpula na revanš četvrtfinala Lige šampiona protiv Mančester Sigija nose veliku prednost, ali njihov trener Jirgen Klop krajnje je oprezan pred pdlučujući okršaj na „Etihadu“.

Uprkos pobedio do 3:0 u prom meču odigranom na „Enfildu“, nemački sturčnjak podsetio je na neke momente sa početka sezone, koji ga teraju na oprez pred novi sudar sa timom Pepa Gvardiole.

-Na početku sezone ovde smo izgubili 5:0- tko je poručio Klop, opravdavši tako svoju predostrožnost.

Trener Liverpula istakao je da iskustvo igra vrlo veliku ulogu u ovim mečevima, a ono je uprkos znatno većem renomeu i istoriji „redsa“ sada ipak na strani Sitija.

-Da li iskustvo pomaže? Da li vama pomaže iskustvo vašeg dede? Iskustva morate sami da stvorite. Evropske noći jesu posebne za Liverpul, ali nismo mi iskusniji od Sitijevih igrača-, nedvosmislen je Klop.

Jedno od najvećih briga nemačkog stučnjaka pred gostovanje u Mančesteru jeste situacija oko najboljeg igrača tima, Mohameda Salaha koji nije nastupio na derbiju sa Evertonom (0:0) minulog vikenda.

-Salah nije 100 odsto siguran. Treniramo večeras, pa ćemo da odlučimo. Bliži je da igra nego da ne igra, ali videćemo- rekao je Klop, koji smatra da šokantan poraz „građana“ u subotnjem derbiju sa Junajtedom ne sme da opusti njegov tim:

-Sitijev kvalitet je jasan. Svi znamo za Pepa, on je najbolji trener na svetu. Ali ne postoji savršen tim… I oni su ljudska bića, hvala Bogu-, zaključio je Klop.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter