0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

VAŽNO OBAVEŠTENJE: Crveno-beli apeluju na navijače da ponesu lična dokumenta na finale ABA lige

Objavljeno: 08.04.18 u 20:21

Sutra počinje finalna serija ABA lige, prve dve utakmice igraće se sutra i prekosutra u Beogradu.

Potom se serija seli u Podgoricu gde će se prva utakmica igrati u petak, kada već možemo dobiti prvaka Jadrana.

Crvena zvezda je obezbedila slobodan ulaz za navijače, ali je danas uputila apel da svi koji žele da dođu na prve dve utakmice sa šampionom Crne Gore, ponesu i bilo kakav lični dokument, ličnu kartu ili pasoš radi lakše identifikacije.

U Beogradu, kao ni u Podgorici, neće biti gostujuće publike te će svaki gostujuć navijač koji se bude našao u dvorani, biti udaljen iz dvorane u cilju sprečavanja bilo kakvih incidenata. Međutim, imajući u vidu da su utakmice proglašene, utakmicama ‘vrlo visokog rizika’, KK Crvena zvezda mts moli sve koji budu dolazili u dvoranu u ponedeljak i utorak, da sa sobom ponesu bilo kakav dokument , ličnu kartu ili pasoš zbog lakše identifikacije i ulaska u dvoranu.

KK Crvena zvezda mts još jednom apleluje na sve da dođu znatno ranije u dvoranu zbog detaljnih kontrola prilikom ulaska u dvoranu, i još jednom poziva sve da naprave sjajnu atmosferu u hali ‘Aleksandar Nikolić’ u važnim utakmicama za njihov klub.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter