2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

RADNIČKI ODGOVORIO VOJVODINI: Stolica mrzi srpski fudbal!

Objavljeno: 03.04.18 u 13:02

Posle žestokog saopštenja Vojvodine, danas je odgovorio Radnički iz Niša rečima da je srušeno nekada lepo prijateljstvo.

Nišlije za ‘mržnju’ koja se širi poslednjih dana optužuje trenera Vojvodine Iliju Stolicu, a HotSport saopštenje ‘Reala sa Nišave’ prenosi u celosti:

– Fudbalski klub Radnički imao je i više nego dobre odnose sa Fudbalskim klubom Vojvodina, koji su sada očigledno narušeni dolaskom trenera Ilije Stolice u novosadski klub. Isto to se već desilo i kada je gospodin Stolica bio šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Voždovac.

Osim Radničkog, gospodin Stolica je do sada više puta u medijima “targetirao” i optuživao i Crvenu zvezdu, koja je, kao i Radnički, u vrhu tabele Superlige Srbije. Svaki njegov napad na klub, koji je u vrhu tabele, pokazuje da on generalno mrzi srpski fudbal, za koji je rekao da je u “blatu”, a upravo on konstantnim napadima na one koji igraju bolji i kvalitetniji fudbal od njegovog tima, njih neargumentovano “valja” po tom blatu. Očigledno je da on ne može da prihvati poraz od boljih, a ima i neki poseban vid ličnog animoziteta prema Radničkom iz Niša.

Jučerašnje saopštenje Fudbalskog kluba Vojvodina, koje je očigledno kreirao gospodin Stolica, u kojem se na najgori način iznosi niz optužbi na naš račun, takvog je nivoa da je Radničkom ispod časti da ga komentariše.

Želimo da naglasimo da verujemo u sudijsku organizaciju i fudbalske organe Srbije i da će srpski fudbal biti unapređen u svakom mogućem smislu.

U svakom slučaju Radnički želi da na konstruktivan način doprinese razvoju srpskog fudbala, a ne da ga kao neki neargumentovano napadamo, jer nam to tako trenutno odgovara“.

Videćemo hoće li se povodom novih saopštenja oglasiti Disciplinska komisija FS Srbije.

0
0
2 Komentara
  1. Navijam za Zvezdu, i realno, nije lepo što se dešava u JSL. Sve je namešteno da Zvezda i Partizan dominiraju, a nijedan treći tim nema šanse da bude jači barem od jednog od beogradskih giganta, a kamoli da osvoji titulu. Želim da gledam dobre utakmici i pored večitog derbija. Ovo sa Radničkim i Vošom je čista nameštaljka!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ah, klasičan Radnički. Do juče pričali kako je sudijska komisija loša, kako nameštaju sve za Zvezdu i Partizan a onda ovde brane Zvezdu i pričaju da veruju u sudijsku komisiju, hahahaha.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter