0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Milojević ofanzivan u Lučanima (SASTAVI)

Objavljeno: 01.04.18 u 16:02

Desetkovana je Crvena zvezda u Lučanima, a evo za koju postavu se odlučio trener crveno-belih Vladan Milojević.

Pisao je HotSport o problemima koje je Crvena zvezda imala pred meč sa Lučancima i dilemama koje su pred Vladanom Milojevićem. U našoj anketi navijači crveno-belih su rekli svoje „4-4-2“, a izgleda da ih je šef stručnog štaba lidera prvenstva poslušao.

Naime, dok ne vidimo na terenu ne možemo da tvrdimo, ali Crvena zvezda će igrati sa dovjicom na sredini terena, Račićem i Jovičićem, dok će po bokovima delovati Srnić i Adžić. Najistureniji biće Pešić i Ben. Prednost na golu pripala je Supiuću, dok će umesto Savića u poslednjoj liniji igrati Babić.

Sa druge strane Mladost se takođe neće braniti, a najopasniji po gol Supića biće Pešić, Jovanović i Pavlović. Evo sastava za koje su se odlučili Neško Milovanović i Vladan Milojević.

MLADOST LUČANI: Krznarić – B. Milošević, I. Milošević, Šatara, P. Jovanović – Tumbasević, Radivojević, Pavlović, Pejović, L. Jovanović – Pešić.
CRVENA ZVEZDA: Supić – Stojković, Le Talek, Babić, Rodić – Račić, Jovičić, Adžić, Srnić – Ben i Pešić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter