0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN JURI POBEDU: Đukić nema kompletan tim, poslednji trening doneo novi problem!

Objavljeno: 31.03.18 u 10:36

Nisu spremni Ostojić i Mitrović, a probleme ima bitan igrač u veznom redu i u karantinu je 19 igrača, kao i Ukrajinac Vakulko što prvobitno nije planirano.

Činilo se da će Partizan moći skoro da kompletira takmičarski pogon tokom reprezentativne pauze, a kako saznaje HotSport danas na gostovanju protiv Bačke (15:30h) odsustvovaće par igrača. Poznato je da nije spreman Bojan Ostojić i još je potrebno da se oporavi Milan Mitrović.

Na poslednjem treningu probleme je imao Zoran Tošić. Iskusni vezista je već duže vreme izvan ekipe, pa će se u zavisnosti od terena odlučiti hoće li na teren od starta. U karantinu je 19 igraca, kao i Ukrainac Jurij Vakulko što nije bio prvobitan plan.

Izgleda da Đukić neće mnogo menjati posle tri uzastopne pobede i da će Armin Đerlek i Svetozar Marković zauzeti svoje pozicije, a da Sejduba Suma i Đorđe Ivanović ponovo sa klupe čekaju priliku. Ostaje varijanta sa dva klasicna napadača i tandem Ognjen Ožegović i Leandre Tavamba, koji je nedavno debitovao za najbolju selekciju Kameruna protiv Kuvajta.

Projektovan sastav Partizana: Stojković – Vulićević, N. R. Miletić, Marković, N. G. Miletić – Zdjelar, Pantić, Janković, Đerlek – Ožegović, Tavamba.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter