3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

MA KAKAV REAL: Zvezdaši transparentom o neprijatnoj uspomeni ‘pecnuli’ navijače Partizana pred majstoricu u ABA ligi (FOTO-UBOD)

Objavljeno: 30.03.18 u 21:41

Crvena zvezda je danas 18. put izgubila ove sezone u Evroligi.

Večeras je bolji bio Real Madrid koji je slavio rezultatom 82:79.

Igrali su dobro crveno-beli, pogotovo u poslednjoj četvrtini kada su došli do vođstva i situacije da pobede u ovoj utakmici. Međutim, u poslednjim sekundama je trojku za pobedu pogodio Luka Dončić i doneo trijumf svom timu.

Na tribinama se našao jedan zanimljiv transparent među prsitalicama domaće ekipe, a na njemu je pisalo ‘Nolan Smit’. Naravno, radi se o američkom igraču na kojeg je u domaćim krugovima prva asocijacija koš sa pola terena u polufinalu jadranskog takmičenja i eliminacija Partizana. Tada su crno-beli izgubili plasman u Evroligu, a važno je pomenuti da od te sezone Partizan nije učestvovao u najvećem evropskom takmičenju.

Tako su zvezdaši odgovorili navijačima ‘večitog rivala’ na komentare oko poraza od Mornara u drugoj utakmici polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

0
0
3 Komentara
  1. I KADA OSTVARUJU NAJVECE USPEHE U SVOJOJ ISTORIJI ONI SAMO MISLE O INSTITUCIJI!
    PRIGRADSKI KLUB JE TU ,ZATO STO NISU DOVOLJNO DOBRI DA BI BILI NAVIJACI INSTITUCIJE!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter