7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SJAJNE VESTI ZA GROBARE: Pada BAT, stiže pojačanje!

Objavljeno: 30.03.18 u 13:30

Navijači Partizana mogu da odahnu kada je reč o košarci, klub se polako finansijski stabilizuje, račun ponovo funkcionalan.

Račun Partizana je odblokiran i očekuje se narednih dana da se plate dugovanja Nemanji Gordiću i Dušku Vujoševiću. Reč je o cifri oko 160 hiljada evra. Time bi i blokada BAT pala, a crno-beli bi mogli da se pojačaju pred start Superlige Srbije.

Podsetimo, ‘parni valjak’ je u pregovorima sa Amidom Bjramom. Reč je o centru visokom 208 cm i igrao je na Konektikatu, a do sada je bio član Ostin Sparsa. Partizan kuburi sa pozicijom centra zbog povreda Obrada Tomića, Đoka Šalića i Nikole Tanaskovića.

Takođe, Partizan uveliko pregovara sa preostalim igračima kojima se duguje novac. Pregovori idu u dobrom smeru, te se očekuje da dug od preko sedam miliona evra za sledeću sezonu bude dosta manji.

0
0

7 Komentara

  1. Зар није буџет 800 хиљада?зар није најгоре стање у историји???Зар их не угњетава вучић???Зашто буџет од 5 милиона за играње у куп шемсе Суљаковић????

    0
    0
    Odgovori
    • Kako si polupan, pun mrznje, licnog nezadovoljstva…..a za ovo o cemu pises, to traje 5 godina, doslo je vreme da se nesto pomeri jer ljudi koji su trebati biti oterani su oterani Iz kluba i srbije, oni koji su dosli (sns-ovci) su dosli I nema potrebe da se kocka dalje nego da zahvati sad I tu sto vise birackog tela koje nije malo…

      0
      0
      Odgovori
  2. КАДА ВИДИМ ОВУ ДЕЦУ, ВИДИМ КАКО ПОЧИЊЕ ДА РАСТЕ ЉУБАВ!
    ВОЛИМО ТЕ СВИ ИНСТИТУЦИЈО НАША ЈЕДИНА!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter