5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMANJA RADONJIĆ: Delije, u maju zajedno slavimo titulu!

Objavljeno: 28.03.18 u 18:10

Brzonogi krilni napadač vratio se treninzima na stadionu ‘Rajko Mitić’ posle dve nedelje odsustva zbog reprezentativnih obaveza.

Prvo što je zapazio po povratku bila je sjajna atmosfera u svlačionici, što ga raduje pred odlučujuće bitke u Superligi Srbije.

– Odmah po povratku vidim da je atmosfera u svlačionici zaista sjajna. Tako je ovde od kada sam došao, puno smeha i šale. Siguran sam da je to jedan od naših najvećih pluseva i pokretača ove sezone i verujem da u ovom duhu i uz odlično raspoloženje možemo da ostavrimo sve pobede do kraja sezone – rekao je Radonjić za sajt FK Crvena zvezda.

Nemanja Radonjić veruje u sve pobede do kraja prvenstva i već priprema navijače za veliko šampionsko slavlje.

– Utakmica protiv Mladosti je za mene pravi mali derbi. Izuzetno je teško igrati protiv njih, posebno u Lučanima. Mislim da nam je to najbitnija utakmica pre ‘večitog derbija’, treba da se spremimo maksimalno kako bismo se vratili kući sa tri boda. Sada, kada se bodovi dele, kiksevi se ne praštaju. Spremamo se naravno predano i fokusirano i za susret sa ekipom Zemuna, dve pobede pred plej-of bi nam donele još više sampouzdanja. Čvrsto verujem da možemo da zabeležimo sve pobede do kraja sezone i zato poručujem našim navijačima da budu uz nas, da nas podržavaju i da ćemo se zajedno radovati u maju.

Govorio je mladi napadač Crvene zvezde i o nastupima za mladu reprezentaciju Srbije protiv Gibraltara i Italije.

– Trebalo nam je vremena da se naviknemo na teren na meču sa Gibraltarom, dosta je drugačije od onoga na šta smo mi navikli. Takođe, put do tamo je bio izuzetno težak, trajao je 24 sata i zato sam još ponosniji na sve igrače koji su igrali i uspeli da ostvare ubedljiv trijumf od 6:0. Znao sam i pre meča da ćemo da pobedimo zato što verujem u svoju ekipu u svakom trenutku. Pokazali smo da igramo najbolji fudbal od svih reprezentacija u grupi i da smo zasluženo na prvom mestu. Ne sumnjam u plasma na Evropsko prvenstvo. Dugo već pričaju za našu generaciju da je jedna od najtalentovanijih, mislim da smo to i dokazali i da možemo daleko da doguramo zajedno – zaključio je Nemanja Radonjić.

0
0
5 Komentara
  1. Imam samo jedno pitanje: Kako je to Partizan prošle godine Zvezdi ukrao titulu?
    Pa izgubili su titulu zato što su izgubili od Voždovca. To vam je odgovor ako niste znali.

    0
    0
    Odgovori
  2. Наравно мајсторе!!!Титула је наша!!!Будите опрезни,почело је спибовање црно белих криминалаца!!Све ће покушати да нам узму титулу као и прошле године…Браните Звезду И Србију од хрватских дошљака.Живела Звезда и Србија.!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kako smo vam to uzeli prosle godine pavijane? Jel tako sto smo vas razbili u svakom derbiju, ili sto smo dali gol iz auta? a nismo mi dali gol iz auta nego vi.. Ili smo vam uzeli titulu sto vam nismo dozvolili da namestite protv vozdovca? Bruko imali ste preko 30 pobeda u ligi i ti smes da se javis.. Naravno da ce da izgubite titulu, samo ako uspemo da vam onemogucimo bar jednu utakmicu da ne namestite, posto pokusavate na sve nacine da zatvorite sve sto moze da se zatvori, a sto ne moze onda ce sudije da odradi svoje.. U derbiju ce te videti koji ste krs od tima..

      0
      0
      Odgovori
      • Sta lupetas ti ..Morski Slone..i vrabac na grani zna da ste potplatili Vozdovac za dodatnji trud protiv Zvezde i ne samo to vec ste narodnu utakmicu na svom stadionu morali dati tri boda Vozdovcu za usluge…zato grobarcicu pssssst. i u rupu..ove sezone vam nece pomoci ni Kokeza. a ni sav sudijski savez…

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter