2
Domaći fudbal

RASPORED SLS: Evo kada igraju ‘večiti’, pritisak je na Zvezdi (SATNICA)

Objavljeno: 26.03.18 u 13:38

Posle dvonedeljne reprezentativne pauze za vikend se nastavlja Superliga Srbije, a večiti rivali gostuju u 29. predposlednjem kolu ligaškog dela sezone.

Superliga Srbije ne odugovlači previše. Već danas je poznato u kojim terminima će se odigrati mečevi 29. kola. Vikend otvara opštinski derbi Beograda, naime u petak se na krovu Tržnog centra sastaju Voždovac i Rad. Utakmica je zakazana za 17 časova.

U subotu je na programu šest utakmica, a program od 13 časova otvaraju Bačka i Partizan. Crno-beli su apsolutni favorit u ovom meču i očekuje se da nastave poteru za crveno-belima. U ostalim mečevima subotnjeg programa se sastaju Broac-Mačva, Radnik-Javor, Radnički Niš – Vojvodina i Zemun – Napredak od 15 časova, dok će od 17 snage odmeriti Čukarički-Spartak.

U nedelju je na programu samo jedan meč, od 17 časova u Lučanima Zvezda gostuje Mladosti. U slučaju da Partizan slavi u Bačkoj Palanci, veliki pristisak bi bio na izabranicima Vladana Milojevića.

RASPORED – 29. KOLO:

Petak:
17.00: Rad – Voždovac

Subota:
13.00: OFK Bačka – Partizan
15.00: Borac – Mačva
15.00: Radnik – Javor
15.00: Radnički Niš – Vojvodina
15.00: Zemun – Napredak
17.00: Čukarički – Spartak Ždrepčeva krv

Nedelja:
17.00: Mladost – Crvena zvezda

0
0
2 Komentara
  1. Zasto je apsolutni favorit partizan u utakmici sa Backom Zvezda nije sa Lucanima.Zasto, opet nesto muljate ako nebude tako onda veliko iznenadzenje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Zamislite kakav je ,,pritisak“ za Zvezdu kad igra u Lučanima ? Smešni ste ! Ne sikirajte se, ne možete nikakvim tekstovima ponovo oduzeti Zvezdi titulu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter