0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ: Nije trebalo da dozvolimo da dešavanja sa tribina utiču na nas

Objavljeno: 20.03.18 u 23:17

Novim porazom je Crvena zvezda izgubila i matematičke šanse za plasman u dalji tok Evrolige.

Na svom parketu je Panatinaikos bio bolji i ostvario pobedu od 91:71.

Nakon meča je Alimpijević novinarima izjavio da je jedan od osnovnih razloga za lošu partiju njegovog tima i minus od 20 poena na kraju, navijanje domaće publike koje je imalo uticaj na ponašanje na terenu košarkaša iz Beograda.

– Lepo je uvek igrati ovde, atmosfera je uvek odlična. Mislim da je naš problem bio što smo dozvolili da dešavanja sa tribina utiču na nas na početku utakmice kada smo odmah počeli da zaostajemo. Nemam šta da prigovorim svojim igračima za igru od petog-šestog minuta do sredine treće četvrtine. Panatinaikos je više želeo pobedu od nas, želeo je da poboljša svoj bodovni saldo i uspeo je u tome. Radi se o top timu jednom od najboljih u Evropi. Neću da se žalim na povrede i izostanke igrača. Imam 12 košarkaša i igram sa tim što imam. Ova utakmica je došla u specifičnom trenutku za nas jer se u ABA ligi borimo u plej-ofu i nama je prioritet da je osvojimo i igramo Evroligu dogodine, rekao je nakon meča trener Zvezde.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter