0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Dva puta Zvezda, ali dan otvara Partizan

Objavljeno: 18.03.18 u 08:52

Prebogat sportski dan je pred nama, a u centru pažnje su ponovo domaća sportska dešavanja, kako u fudbalu, tako i u košarci.

Dan otvara 28. kolo Superlige Srbije. Od 13 časova Partizan u Humskoj dočekuje Radnik iz Surdulice. Sve sem pobede crno-belih bila bi senzacija, a prenos je od 13 časova na Areni sport jedan.

Tu nije kraj prenosa Superlige Srbije za danas. Od 17 časova Crvena zvezda ponovo gostuje u Šapcu ekipi Mačve. Domaćin je pre četiri dana šokirao crveno-bele u Kupua, videćemo da li ih može sapleti i na putu ka titulu, mada je četa Vladana Milojevića apsolutni favorit.

Za navijače Crvene zvezde danas predaha nema. Od 19 časova crveno-beli košarkaši igraju prvi meč polufinala ABA lige protiv Mornara. Oba meča Crvene zvezde možete gledati na Areni sport jedan.

Na istoj televiziji, samo na trećem i četvrtom kanalu nas očekuju dueli Lige jedan i Serije A. Derbije igraju Marsej i Lion, to jest Napoli i Đenova.

Kada je reč o Sport klubu izdvajamo dva prenosa, prvi je FA kupa između Lestera i Čelsija od 17.30, a drugi je derbi španske Primere između Viljareala i Atletiko Madrida.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter