0
Evrokupovi

LIGA ŠAMPIONA: Bajern još jednom dokazao da je za klasu bolji od Bešiktaša

Objavljeno: 14.03.18 u 20:06

Bavarci novim sigurnim trijumfom overili plasman u četvrtfinale Lige šampiona.

U Istanbulu je rezultatom 3:1 Bajern Minhen porazio Bešiktaš.

Nakon 5:0 koliko je bilo u Nemačkoj, Bavarci se nisu štedeli ni od samog starta druge utakmice. A već je u 18. minutu iz dobrog napada iznedrila sjajna šansa koju je Bajern pretvorio u gol. Sjajan centaršut je sa desne strane uputio Tomas Miler, Tijago Alkantara je bio na pravom mestu i zatresao mrežu rivala.

Ukoliko su postojale, tada su i ubijene sve nade domaćih navijača za prolaz. Početkom drugog poluvremena novi gol u mreži turskog kluba. Slična situacija, oštar centaršut sa desne strane, s tim što je ovoga puta loptu u svoju mrežu nakon duela sa svojim golmanom poslao Gonul.

Isti igrač se iskupio u 59. minutu kada je prvo oteo loptu defanzivcima Bajerna, a potom uposlio Vagnera Lava koji je uz dosta sreće, u padu, matirao čuvara mreže gostiju. Konačnih 1:3 postavio je Vagner. Alaba je centriraom, međutim lopta je odlično odskočila od noge defanzivca koji je uklizao pred njim, preletela sve defanzivce Bešiktaša i gotovo pala na glavu bivšem napadaču Lajpciga koji ju je smestio u gol.

(Izvor: YouTube/beinHD)

BEŠIKTAŠ – BAJERN 1:3 (0:1)
(Lav 58 – Alkantara 18, Gonul 46ag, Vagner 84)

Stadion: Vodafon, Istanbul;
Sudija: Majkl Oliver (Engleska);

Bešiktaš (4-2-3-1): Zengin – Gonul, Ujsal, Medel, Erkin – Arslan (od 60. Hačinson), Ozjakup – Kvarežma, Pektemek, Lens (od 60. Hačinson) – Vagner Lav (od 75. Babel);
Bajern (4-3-3): Ulrajh – Rafinja, Boateng, Humels (od 46. Zule), Alaba – Vidal, Martinez, Alkantara (od 35. Alkantara) – Jiler, Riberi, Levandovski (od 84. Vagner).

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter