3
Domaći fudbal

HOĆE LI SE ‘ZAKUVATI’: Zvezda dva puta zaredom u gostima, Partizanu lakše, ‘poznati’ svi učesnici plej-ofa

Objavljeno: 12.03.18 u 15:50

Posle 27. kola Superlige Srbije skoro je jasno kojih će se osam ekipa naći u plej-ofu, a kojih u plej-autu, ostalo je da se vide redosled i poeni.

Pobedom Vojvodine u Lučanima skoro je pa jasno kojih će se osam klubova boriti za titulu, to jest Evropu, a najsigurnije i sledeće godine takmičiti u ‘elitnom’ takmičenju. To su Crvena zvezda, Partizan, Radnički Niš, Čukarički, Spartak, Voždovac i Vojvodina. U plej-aut će po svemu sudeći Mladost, Radnik, Zemun, Bačka, Mačva, Javor, Rad i Borac iz Čačka.

Remijem Crvene zvezde protiv Napretka, vratila se nada navijačima Partizana da bi njihovi ljubimci mogli da se vrate u šampionsku trku. Dodatnu nadu im daje to što ‘večiti rival’ u naredna tri kola dva puta ide u goste. Prvo, sledećeg vikenda u Šabac, a potom posle reprezentativne pauze u Lučane. U slučaju da se dogodi novi ‘kiks’ čete Vladana Milojevića, Partizan bi mogao da smanji minus na tabeli, jer ima daleko lakši raspored, mečeve kod kuće sa Radnikom i Borcem, to jest gostovanje u Bačkoj Palanci. Takođe, Crvena zvezda u poslednjem kolu dočekuje Zemun. Prednost crveno-belih je za sada 12 bodova, a kada se to pretvori u broj poena u plej-ofu, onda se ona polovi na šest.

Jedno je sigurno, veća borba nas čeka za pozicije koje vode u Evropu. Naime, razlika između trećeg na tabeli i osmog je devet bodova, a kada se to prepolovi prednost trećeplasiranog niškog Radničkog u odnosu na osmu Vojvodinu pred poslednjih sedam kola bila bi pet bodova. U preostala tri kola gledaćemo veliku borbu za što bolju poziciju pred start plej-ofa. Na prvi pogleda najteži posao ima niški Radnički koji igra protiv timova iz vrha tabele. Prvo gostuje Voždovcu, pa čeka Vojvodinu i na kraju ide u Kruševac.

Čukarički ima nešto lakši posao, te posle gostovanja u Ivanjici i na krovu Tržnog centra, čeka Spartak iz Subotice. U lepoj poziciji je Napredak koji čeka Mladost i Radnički iz Niša, a gostuje Zemunu. Spartak u sledećem kolu dočekuje Rad, pa ide na Banavo Brdo i na kraju čeka Surduličane.

Vojvodina na papiru ima najlakši posao, prvo čeka Zemun, pa ide u Niš i na kraju dočekuje Rad.

KO S KIM OD KANDIDATA ZA PLEJ-OF IGRA DO KRAJA SLS LIGE:

18. MART – 28. KOLO:

Mačva – CRVENA ZVEZDA
PARTIZAN – Radnik
VOŽDOVAC – RADNIČKI NIŠ
Javor – ČUKARIČKI
SPARTAK – Rad
VOJVODINA – ZEMUN

31. MART – 29. KOLO:

Mladost L – CRVENA ZVEZDA
Bačka – PARTIZAN
RADNIČKI NIŠ – VOJVODINA
ČUKARIČKI – SPARTAK
Rad – VOŽDOVAC
Zemun – NAPREDAK

4. APRIL – 30. KOLO:

CRVENA ZVEZDA – Zemun
PARTIZAN – Borac
NAPREDAK – RADNIČKI N
VOŽDOVAC – ČUKARIČKI
SPARTAK – Radnik
VOJVODINA – Rad

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
3 Komentara
  1. A Topalovici ce sve da dobiju do kraha, i Vi iz redakcije posmatrate ovo prvenstvo kao na PES-u … zaboravljate da na mesto trenera je maestro Milojevic, a ne Bozovic, u tome je velika razlika …

    0
    0
    Odgovori
  2. Realno patlidzan je i ove sezone sampion iako zaostaje 12 bodova jer Zvezda sve gubi a patlidzan sve dobija cista matematika.Realni Zvezdas.Pozdrav

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne znam kako neki tim može uopšte razmišljati o Evropi ako ne može pobediti Mačvu i Mladost. Svaki dalji komentar je suvišan. Ništa se neće zakuvati , Zvezda je u velikoj prednosti i sa 3 boda. Partizan je dobio Čukaričkog zato što je trener razmišljao samo o taktici, a zanemario je psihu pojedinih svojih igrača !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter