0
Evropske lige

FUDBAL OVO NE PAMTI: ‘Gori’ Solun – poništen gol za pobedu PAOK-a, gazda jurio da bije sudiju, prekinut derbi za titulu! (VIDEO)

Objavljeno: 11.03.18 u 21:44

Grčki fudbal ove sezone pomera granice ‘ludila’ i definitivno je centar najdramatičnijih pojava iz vikenda u vikend.

Au, kakva luda dešavanja u Grčkoj! Nakon što su PAOK-u vraćeni bodovi oduzeti zbog skandala u meču protiv Olimpijakosa, crno-beli iz Soluna su se potrudili da ponovo naprave težak prestup i dođu na ‘zeleni sto’ Disciplinske komisije.

Večeras je igran derbi između PAOK-a i AEK-a koji je u mnogome mogao da utiče na dalji razvoj borbe za titulu šampiona. Golove nismo videli sve do same završnice i 90. minuta kada je Fernando Varela postigao pogodak za PAOK.

Usledila je velika reakcija igrača iz Atine koji su opkolili i glavnog i pomoćnog sudiju tražeći ofsajd, a onda su arbitri nakon konsultacija i poništili taj gol. Možete misliti kakva je reakcija usledila na ‘Tumbi’.

(Izvor: youtube / Αντώνης Τσολναράς)

U opštem ludilu, koškanju igrača i na terenu i na klupama, na travu je ušao i gazda PAOK-a Ivan Savidis, jurnuvši ka glavnom arbitru da se fizički obračuna sa njim.

Nakon toga još je trajao prekid i manji sukobi, da bi se gosti povukli u svlačionicu kada je utakmica i prekinuta.

(Izvor: youtube / Bosli B.)

Trebalo bi istaći da je srpski reprezentativac Aleksandar Prijović imao sredinom drugog poluvremena dve izuzetne prilike da postigne gol, ali se nije najbolje snalazio u dve izrazito dobre prilike.

Razlika je ostala ista, dva boda, a tek nam predstoje uzbuđenja u Grčkoj, jer i Olimpijakos vreba šansu posle ovog remija svojih rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter