4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda u 90. minutu ostala bez pobede (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 11.03.18 u 20:45

Fudbaleri Crvene zvezde i Napretka iz Kruševca odigrali su 1:1 u meču 27. kola Superlige Srbije.

Silovito je krenula Zvezda, izabranici Vladana Milojevića imali su u prva dva minuta čak tri kornera, ali nije bilo ozbiljnijih prilika. 

Pokušao je Radonjić u nekoliko navrata iz daljine, ali je golman Petrović sjajno čuvao svoju mrežu. 

FOTO: STARSPORT

Imao je i Napredak priliku preko Kostića, potom je i Krstičić isprobao šut u samoj završnici poluvremena, ali promene rezultata nije bilo sve do 52. minuta, kada je Krsitčić posle odbitka u kaznenom prostoru Napretka sjajno uputio udarac iz prve za 1:0.

FOTO: STARSPORT

Nije Zvezda uspela da postigne još jedan gol, nije bilo ni ozbiljnijih prilika za to, ali Napredak jeste. Prvo su Kruševljani propustili kolosalnu šansu, da bi nedugo potom, u poslednjem minutu meča, Eskić prevario Borjana i pogodio za 1:1..

(Youtube/ AM Video7S)

Taj rezultat je ostao na snazi i posle poslednjeg zvižduka Maje Vujovića, pa je posle ovog kola prednost Zvezde nad Partizanom smanjena na 12 bodova, dok Napredak zauzima peto mesto na tabeli Superlige Srbije.

No, mnogo veći problem za Zvezdu mogla bi da predstavlja povreda Vujadina Savića.

Crvena zvezda – Napredak 1:1 (0:0)
(Krstičić 52 – Eskić 90)

Stadion: „Rajko Mitić“. Sudija: Majo Vujović

Crvena zvezda: Borjan, Stojković, Savić (od 76. Frimpong), Le Talek, Rodić, Račić, Krstičić, Milijaš, Milić (od 58. Adžić), Radonjić, Pešić

Napredak: Ni. Petrović, Boranijašević, Simonović, Veškovac, Ne. Petrović, Kostić, Eskić, Ndiaje (od 63. Markoski), Vulić, Vukanović, Nikolić

Superliga, 28. kolo:

Bačka – Mačva 2:1 (0:1)
(Luković 59 i 86 – Matić 74)

Mladost – Vojvodina 0:3 (0:1)
(Mihajlović 32, Eze 62 i 81)

Zemun – Voždovac 3:0 (1:0)
(Đenić 29, Vučić 70 pen)

Čukarički – Partizan 0:2 (0:2)
(Tavamba 20, Ožegović 23)

Radnički – Spartak 0:2 (0:0)
(Nikolić 69, Đuričin 77)

Rad – Javor 2:0 (0:0)
(Lutovac 77, 82)

Radnik – Borac 1:0 (0:0)
(Zlatanović 80 pen)

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

0
0
4 Komentara
  1. Sastavom koji je izveo, trener je podcenio Napredak. Dao je prednost Račiću u odnosu na Jovičića, Miliću u odnosu na Srnića, Ben se odmarao od neigranja, Donald prehlađen,Babić ni na klupi . Čuvanja rezultata od 52 minuta ?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ne znam zašto je trener odmarao Jovičića i Gobeljića ? Mogao je bar ranije uvesti Gobeljića umesto Milijaša koji očigledno ne može igrati više od sata. A Račić dobio prednost u odnosu na Jovičića, trener je počeo filozofirati, odmara igrače i to se mora obiti o glavu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Sa ovakom igrom bez ijedne šanse bez napada protiv preslabog Napretka, povlačenje u 16 m užas pravi. Svima se zahvaliti na čelu sa trenerom. Dati šansu našoj deci…neprimetni Pešič mrtvi Milić ko da pravi razliku?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter