2
Domaći fudbal

KADA BI SADA STARTOVAO PLEJ-OF: Evo gde bi gostovala Zvezde, a gde Partizan (SISTEM) (TABELA)

Objavljeno: 09.03.18 u 12:34

Do kraja ligaškog dela prvenstva ostalo je da se odigraju još četiri kola, a delimično se zna ko će sa koje pozicije krenuti u plej-ofu.

Jasno je ko dan da će Crvena zvezda zauzeti prvo mesto na tabeli i pore dva oduzeta boda. Partizan matematički još uvek nije obezbedio mesto broj ‘dva’, ali je ono izvesno, dok će se za treće i četvrto mesto boriti Radnički iz Niša i Čukarički. Od petog do devetog mesta za plej-of bitke će voditi Spartak, Voždovac, Napredak, Vojvodina i Mladost iz Lučana.

Kada bi se Superliga presekla danas u plej-of bi se plasirale ekipe po sledećem redosledu Crvena zvezda, Partizan, Radnički Niš, Čukarički, Spartak, Voždovac, Napredak i Vojvodina.

To znači da bi Crvena zvezda u plej-ofu odigrala četiri meča na domaćem terenu i tri u gostima. Na stadion ‘Rajko Mitić’ došli bi Partizan, Ranički Niš, Spartak i Voždovac, dok bi crveno-beli išli na Banovo Brdo, Kruševac i Novi Sad.

Partizan bi takođe igrao četiri utakmice u Humskoj, a došli bi redom Radnički Niš, Čukarički, Napredak i Spartak. Crno-beli bi išli Zvezdi na stadion ‘Rajko Mitić’, u Novi Sad i na krov Tržnog centra.

Ipak, razlika između klubova od petog do osmog mesta je svega tri boda, a čak tri tima imaju po 40 bodova. Nema sumnje da će se redosled bar malo promeniti.

Evo kako ide sistem plej-ofa:

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
2 Komentara
  1. Najglupsi sistem ikada postavljen, kaznjavati nekog ko je zasluzio bodove i oduzimati mu stecenu razliku je jednako ne normalno kao sto je ne normalno i nagradjivati one koji to nisu usoeli da urade na samom terenu za igru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter