0
Domaći fudbal

DELIJE IPAK NA JUGU: Zvezda uverava da će biti ulaznica za sve…

Objavljeno: 06.03.18 u 10:48

Delije su uvek u Novom Sadu bile smeštene na istočnoj tribini, ali će ovog puta morati da promene mesto sa kog će posmatrati utakmicu.

Derbi u Novom Sadu igra se u sredu od 18 časova, a Vojvodina je potvrdila Zvezdi da će njeni navijači prvi put u skorijoj istoriji stadiona ‘Karađorđe’ biti smešteni na ‘jugu’. Zbog toga se svojim pristalicama Crvena zvezda obratila saopštenjem.

– FK Crvena zvezda obaveštava svoje navijače da je postignut dogovor sa FK Vojvodina da naši navijači budu smešteni na južnoj tribini na predstojećem meču u Novom Sadu. Takva odluka je doneta usled procene nadležnih institucija. Dobili smo uveravanja da će svaki navijač Zvezde koji bude došao moći da kupi ulaznicu i nađe se na južnoj tribini. Ukoliko bude neophodno FK Vojvodina će otvoriti i drugi deo južne tribine pa je ukupan kapacitet stadiona ‘Karađorđe’ namenjen našim navijačima – 4.000. Zato, Delije dođite i podržite naš tim u pohodu na titulu – stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Delije su tokom 90-ih godina bile smeštene na severnoj tribini stadiona u Novom Sadu, u poslednjih 20 godina pripadala im je velika istočna tribina. Sada je red došao za selidbu na ‘jug’.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter