0
Evrokup

SPORT NA TV: Liga šampiona i Evrokup u centru pažnje, može li PSŽ do četvrtfinala?

Objavljeno: 06.03.18 u 08:50

Ne bogat, ali lep sportski program je pred nama, u centru pažne revanš mečevi osmine finala Lige šampiona.

Arena sport danas ima prednost u odnosu na Sport klub. Razlog je Liga šampiona i derbi meč između PSŽ-a i Real Madrida. ‘Kraljevski klub’ brani 3:1 sa ‘Santjago Bernabeua’, a loša stvar za ‘svece’ jeste povreda Nejmara. Ipak, verujemo da se PSŽ neće predati i da nas na ‘Parku prinčeva’ od 20.45 očekuje spektakl.

U isto vreme na Enfildu Liverpul dočekuje Porto, ali 5:0 sa Dragaoa ovaj meč pravi nezanimljivim. Biće ovo prilika za Jirgena Klopa da oproba neke momke koji su manje ove sezone igrali.

Kada je reč o Sport klubu na prvom mestu su četvrtfinalni mečevi Evrokupa. Za ljubitelje košarke na ovim prostorima najinteresantniji je duel Darušafake i Budućnosti u Istanbulu. Taj meč se igra od 18.15 na SK 1. U isto vreme na ‘dvojci’ Lokomotiva n ašeg Saše Obradovića igra protiv Gran Kanarije, dok od 20.30 na ‘kecu’ Bajern selektora Saše Đorđevića igra protiv Uniksa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter