1
Košarka

FOTO: Sacramento Kings

BOGDANOVIĆ: Od Ol-stara se odbrana na meni promenila, agresivniji su…

Objavljeno: 27.02.18 u 09:32

Srpski košarkaš je noćas odigrao solidnu partiju u porazu Sakramenta od Minesote.

Od kako je proglašen za MVP igrača utakmice budućih zvezda na Ol-staru u Los Anđelesu, Srbin igra veoma dobro.

A kako je Bogdanović sam otkrio nakon meča sa Timbervulfsima, i sam oseća razliku u odnosu protivnika prema njemu pre Ol-stara i sada.

– Primetio sam da su se stvari, što se mene tiče, promenile posle onog mog učešća na Ol-staru. Odbrana na meni se promenila posle tog meča. Osećam veći pritisak od protivničkih odbrana, a naročito kada pogodim prvi šut. Tada mi se rivali sve više približe, agresivniji su, izjavio je Bogdan Bogdanović.

Srpski košarkaš je prokomentarisao i faktor uigranosti kod Minesote čija je okosnica već duže vreme u klubu u vidu tandema Tauns – Vigins ali i još nekoliko igrača.

– Oni igraju tri sezone zajedno, a nama je ovo prva. Minesota ne samo da je kandidat za plej-of, već je ozbiljan kandidat. Stvarno su dobar tim, znaju kako da igraju zajedno.

0
0
1 Komentara
  1. NBA priznajem kad pocne play off posto se do tada ne igra odbrana i cirkus je od kosarke…znaci ko se pokaze u play offu pravi je igrac!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter