0
Evropske lige

Stefan Marko Scepovic, Jelen superliga, Partizan - Hajduk Kula, Belgrade, SERBIA, Saturday, September 15, 2012. (credit & photo: Pedja Milosavljevic / +381 64 1260 959 / thepedja@gmail.com)

GOL ZA POBEDU NA DEBIJU: Trojica Srba u napadu, Videoton slavi Stefana Šćepovića!

Objavljeno: 24.02.18 u 19:23

Marko Nikolić u napadu Videotona ima braću Šćepović i Danka Lazovića, te je došao do pobede u derbiju protiv Vašaša sa 2:1 (1:1).

Marko Nikolić je u Videotonu oformio pravu srpsku koloniju, a posle Danka Lazovića i Marka Šćepovića u Seherfehervar je doveo i starijeg brata Stefana Šćepovića.

I upravo on mu je danas doneo pobedu u derbiju protiv Vašaša. Na svom debiju bivši napadač Partizana, Briža, Sporting Hihona, Seltika i Hetafea je postigao gol za pobedu.

Najpre je Hadžić doveo Videoton u vođstvo u 26. minutu, zatim je Adam izjednačio u 40. minutu, a onda je Stefan Šćepović posle 15 minuta igre u nastavku doneo vrlo važne bodove za tim Marka Nikolića.

Videoton se tako izjednačio na prvom mestu mađarskog prvenstva sa Ferencvarošem, koji ima i utakmicu manje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter