2
Domaći fudbal

PORED OTKAZA TRENERA: Borac protiv Radničkog bez petorice standardnih igrača

Objavljeno: 23.02.18 u 19:50

Fudbaleri Radničkog putuju u Čačak gde će u okviru 24. kola gostovati Borcu iz Čačka. Nišlije žele sedmu pobedu u nizu, a usled velikog broja kadrovskih problema sa kojima se suočavaju u Čačku, očekivaće ih lak posao.

Pored nemogućnosti da registruju pristigla pojačanja, u redovima ‘zebri’ neće moći da računaju na petoricu fudbalera. Vladimir Bajić i Lazar Obradović neće nastupiti zbog povrede, a zbog kartona su suspendovani Jovica Vasilić, Filip Knežević i Amer Dupovac.

Čačani su takođe ostali i bez trenera, jer je Igor Spasić danas podneo ostavku i klupu crveno-belih ostavio bez kormilara pred meč sa trećeplasiranim Radničkim.

Boban Dmitrović je na današnjoj konferenciji za medije najavio da će bez obzira na sve Nišlije ići na pobedu.

– Odlazimo na ovaj meč u trenutku kada Borac i kadrovski i finansijski ne stoji onako kako treba. Malo su mi pomešane emocije jer sam svoju profesionalnu karijeru završio u tom klubu, znam u kojim se teškoćama nalazi, ali nas to ne treba da interesuje. Moramo da se okrenemo toj bitnoj utakmici za nas.

– Prošle godine izgubili smo izlazak u Evropu protiv takozvanih ‘malih klubova’ kao što su Novi pazar, Metalac i Borac. Smatram da je ekipa dorasla da shvati značaj sutrašnje utakmice i da ćemo u Niš doneti sva tri boda – poručio je trener Radničkog Boban Dmitrović.

0
0
2 Komentara
  1. Bez presjeka stanjai postene privatizacije po nekom evropskom modelu borac a i drugi manji klubovi ce se u dogledno vrijeme ugasiti poput hajduka iz kule proletera iz zrenjanina.
    ..

    0
    0
    Odgovori
  2. cacani, zar od onoliko para … od prodatih skoda policiji nije bilo nesto para i za borac …??? bas sve pare su morale da se DAJU drzavnom projektu-zvezda?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter