0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Na programu preostala dva četvrtfinala košarkaškog Kupa, startuje prolećni deo Superlige

Objavljeno: 16.02.18 u 08:45

Današnji dan donosi nam nešto manje bogat sportski program nego prethodna tri, ali svakako će biti šta da se probere.

Nakon dobrih predstava naših klubova u Ligi Evrope, danas će utakmicom u Kruševcu između domaćeg Napretka i Spartaka početi prolećni deo sezone u domaćem fudbalskom šampionatu. Ovaj susret možete pogledati na prvom programu „Arene sport“ sa početkom od 17 časova.

Na istoj televiziji moći ćete da pogledate preostala dva četvrtfinalna susreta košarkaškog Kupa Radivoja Koraća u Nišu, u kojima će se sastati najpre Mega Bemaks i Dinamik od 17 časova (Arena sport 2), dok dva ipo sata kasnije na teren izlaze i Partizan i Zlatibor iz Čajetine (Arena sport 1).

Takođe tu su i mečevi košarkaškog Kupa Kralja, a što se tiče fudbala ista televizija donosi susret francuske Lige 1, između Monaka i Dižona.

Što se tiče „Spot kluba“ tu ćete moći da pogledate meč engleskog FA Kupa, između Čelsija i Hala, kao i duel španske Primere u kome će Đirona dočekati Leganes.

Od košarke tu je meč „zvezdi u usponu“ u sklopu NBA Ol-star vikenda, kome će za tim sveta nastupiti naš Bogdan Bogdanović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter