0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

DOBRO NAPUNILI KASU: Terzić otkrio koliko je Zvezda zaradila od prodatih ulaznica za CSKA

Objavljeno: 14.02.18 u 23:49

Generalni direktor Crvene zvezde otkrio je kolika je finansijska dobit kluba od prodatih ulaznica za meč šesnaestine finala Lige Evrope, ali i objasnio zašto tribine nsu bile potpuno pune.

Vrlo je lako moglo da se dogodi da utakmica crveno-belih i moskovskog CSKA bude odigrana pred praznim tribinama stadiona „Rajko Mitić“, ali je na sreću srpskog vicešampiona UEFA preinačila svoju prvobitnu odluku o suspenziji.

Tako je Crvena zvezda pored ogromne pomoći sa tribina, koja im je pomogla da ostvare obećavajući rezultat pred revanš u Rusiji, takođe i dobro popunila svoju kasu.

Prema zvaničnim podacima na tribinama „Marakane“ sinoć je bilo 35.642 gledalaca, a generalni direktor kluba Zvezdan Terzić ističe da je zadovoljan posetom, od koje je Zvezda prihodovala skoro milion evra.

– Nama je ostalo pet hiljada neprodatih ulaznica na blagajnama, a loše vreme je uticalo na posetu. Zaradili smo oko 880.000 evra što je manje od očekivanog ali je zadovoljavajuće – rekao je Terzić za „Večernje novosti“.

On je takođe i objasnio zbog čega je na tribinama bilo manje gledalaca od očekivanog broja.

– Imamo 4.000 pretplatnika i 3.200 ulaznica dajemo sponzorima, a ne znamo ko je od njih došao a ko nije. Bezbednosni prazni boks i gostujuća tribina su još šest hiljada mesta. To je ukupno 12.000 ulaznica – rekao je generalni direktor Zvezde.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter