6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Biće nam lakše u Rusiji, delegat zabeležio upotrebu baklji

Objavljeno: 14.02.18 u 19:32

Nakon remija bez golova u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, protiv moskovskog CSKA, generalni direktor Crvene zvezde pun je optimizma.

Crveno-beli su u duelu sa ruskim timom, na stadionu „Rajko Mitić“, ostavili prilično dobar utisak a Zvezdan Terzić je istakao da je igra njegovog tima prevazišla očekivanja.

– Odigrali smo baš dobru utakmicu. Tvrd meč, protiv izvanrednog protivnika. CSKA je, podsetiću, pet poslednjih godina igrao Ligu šampiona, iz koje je ove sezone, iz grupe sa Mančester junajtedom, Benfikom i Bazelom, ispao i došao u Ligu Evrope. U duelu sa njima možda smo i prevazišli neka naša očekivanja. I pokazali smo ponovo da možemo da se ravnopravno nosimo sa svakim evropskim timom. Protiv jednog takvog protivnika, kakav je CSKA, stvorili smo četiri, pet stopostotnih šansi. A oni nama samo jednu. Šteta što je ostalo 0:0, po prikazanoj igri zaslužili smo pobedu, rekao je Terzić za „Blic“.

Generalni direktor Zvezde ističe da je očekivao znatno težu utakmicu protiv „armejaca“, a rezultat iz beogradskog duela uliva mu nadu pred revanš u Moksvi.

– Sa ovim pozitivnim, aktivnim rezultatom, imamo ozbiljne šanse u revanšu. Mi smo po nekoj projekciji očekivali težu utakmicu protiv CSKA u Beogradu. Zbog toga sam uveren da će nam u Rusiji biti lakše. Naravno da CSKA ostaje veliki favorit za prolaz dalje, ali mi ćemo da odigramo i kod njih muški, siguran sam. Daleko od toga da smo bez šansi. Mislim da će naš najveći protivnik u revanšu da bude hladnoća, s obzirom na to da se u vreme utakmice očekuje 10 stepeni ispod nule.

Terzić se zatim osvrnuo i na vrlo dobro vladanje navijača na jučerašnjem susretu, ali smatra da je ipak moglo da prođe bez nekih stvari na tribinama.

– Da nije bilo ono pasje vreme, uveren sam da bio stadion bio pun. Ja sam znao da će naši navijači da se ponašaju u skladu sa propisima. Svesni su oni da smo pod posebnom pažnjom UEFA. Pojavile su se tri, četiri baklje, delegat je to zabeležio. Bez toga smo mogli, ne smemo sebi da pucamo u noge. Inače, navijanje je bilo fenomenalno, za čistu desetku-, rekao je Terzić.

0
0
6 Komentara
  1. Anonimni slao sam te u Lazu dok si bio Gdk.moram ti reci vrati se i jos malo daj sebi prostora da nadjes mir i svetlost gospodnju.

    0
    0
    Odgovori
  2. delegat zabelizio baklje … ALI … delegat i UEFA znaju u cijoj organizacije je to izvedeno … cijoj? pa RUSKOJ …?! samo indijanac dva (2) puta staje na grablje. terza i ovog puta ima velika ocekivanja … ocekivanja koje obezbedjuje neko treci (3) … cije nevidljive poteze uspesno povlaci-odradjuje iza zavese …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter