1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NENAD LALATOVIĆ: Rusijo, čekaj me, nadam se da će ovo odjeknuti do Moskve!

Objavljeno: 09.02.18 u 22:13

Fudbaleri Čukaričkog zabeležili su novu pobedu na pripremama na Kipru, a Nenad Lalatović imao je novu fenomenalnu izjavu.

Nenad Lalatović je rak rana za ruske timove. Posle Tosna, Amkara, Urala, Spartaka, Lokomotive i Rubina, pala je UFA 1:0. Strelac pobedonosnog gola bio je bivši napadač Partizana Beko Fofana. Posle meča Nenad Lalatović je istakao da je ‘specijalac’ za Ruse uz nadu da će jednog dana raditi u najvećoj zemlji sveta.

– Prija mi podatak da lako izlazim na kraj sa klubovima iz Rusije. Odgovara mi njihov stil igre, uvek pogodim taktiku i lako nađem dobitnu formulu. Perfektno govorim ruski i nikada nisam krio želju da jednog dana sednem na klupu nekog njihovog velikog kluba. Nadam se da će i ova pobeda protiv Ufe odjeknuti sve do Moskve – rekao je Nenad Lalatović.

Čukarički će do kraja priprema odigrati još meč sa Bromapojkarnom, a već onog tamo vikenda ga čeka nastavak Superlige Srbije i duel sa Mačvom na Banovom Brdu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter