0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ZNA ODAKLE PRETI OPASNOST: Alimpijević upozorava na spoljnu liniju Milana, kao i na najnovije NBA pojačanje!

Objavljeno: 08.02.18 u 22:07

Košarkaši Crvene zvezde sutra u dvorani „Aleksandar Nikolić“, sa početkom od 19 časova, dočekuju italijanski Armani u okviru 22. kola Evrolige.

Trener crveno-belih, Dušan Alimpijević, ističe da italijanski tim igra znatno bolje u odnosu na početak sezone, što pokazuju i njihovi rezultati u poslednje vreme.

-Igraju mnogo bolje u poslednje vreme, dobili su tri od poslednje četiri utakmice u Evroligi, pobedili su Baskoniju i Barselonu na gostujućem terenu, što nije nimalo lako. S druge strane, mi smo utakmicom sa FMP ušli u novi mini ciklus, koji se završava utakmicama nacionalnog kupa u Nišu, i želimo pobedu u ovom meču, jer nam svaka pobeda u Evroligi mnogo znači u svakom smislu-, rekao je Alimpijević.

On je takođe istakao da najveća opasnost njegovoj ekipi preti od spoljne linije rivala, koja je najefikasnija u čitavom takmičenju. Takođe poslednjih dana 2017. godine je ekipi pridodat i Litvanac Mindaugas Kuzminskas, koji je sezonu započeo u Njujork Niksima.

-Ekipa Milana koja nam dolazi u goste postiže najviše poena u celoj ligi. Tim koji ima izvanrednu spoljnu liniju – Tiodor, Džerels, Gaudlok, Micov. Na sve to, nezadovoljni dosadašnjim učinkom u Evroligi, dodali su još jednog izvanrednog šutera i pojačanje Kuzminskasa, koji je još više ojačao spoljnu liniju-, istakao je Alimpijević.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter