4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROMENA U CRVENOJ ZVEZDI: Stranac manje na Malom Kalemegdanu!

Objavljeno: 08.02.18 u 14:14

U redovima Crvene zvezde u nastavku sezone biće jedan strani košarkaš manje.

Naime, u najnovijem izdanju „Službenog glasnika“ navedeno je da je državljanstvo Srbije dobio košarkaš crveno-belih, Dilan Enis.

Enis, poreklom sa Jamajke, rođen je 26. decembra 1991. godine u Torontu, Kanada, a u Crvenu zvezdu stigao je početkom decembra iz Mega Bemaksa.

Ostalo je da vidimo da li će Zvezda ovo iskoristiti i za domaće prvenstvo dodatno pojačati ekipu, ili su već započeli na Malom Kalemengdanu sa pravljenjem planova za narednu godinu.

 

0
0
4 Komentara
  1. Prijatelju baku za ruku ponesi novčanik, mislim taksa bila iko100evrića par dokumenata predate za par mjeseci obavijest. Baku pod ruku da potpiše i gotovo. Ovo nije o sportu zašto se lažemo blato državu, a onaj i nepismeni zna postupak. Da ti baka ima debelu penziju, a trba joj drževljanstvo sredio bi ti to, ovako možda baka zemlju radila penzije nema, a tebi nažalost služi da preko nje stare nekog pljuneš

    0
    0
    Odgovori
  2. POJEDINI PRAVI SRBI DRZEVLJANSTVO TESKO … ILI … NIKAKO NE DOBIJAJU … predlazem im: DA SE NA BILO KOJI NACIN U DRZAVNI PROJEKAT-zvezdu ULANE …a najbolje IM je: kao „DELIJE“, sto bi u prevodu sa istorijske strane gledano-znacilo: da im je poreklo sa podrucja otomanskog carstva (gde je jedno krace vreme od 500 godina i Srbija pripadala …) sto dokazuje da su u srostvu-vezi sa JANICARIMA, koji su najvise ih bilo sa ovih prostora-srpskog porekla … ONI su sacinjavali najelitnije konjicke jedinice otomamnskog carstva … kad se malo bolje sagleda i razmisli … MOZE i NE MORA … koliko su do sada ovim i ovakvi … dali i koliko ce jos dati … ko zna zasto je to dobro … 0K, ZA SAD IM SE MOZE …

    0
    0
    Odgovori
  3. доктори су свемогући-док моја тетка која има 85.година и игром случаја није уписана у држављанство Републике Србије и која је из Прокупља и даље од Прокупља није отиша и 85 година живи у овој држави не може то да регулише месецима, овај *убо трицу одмах* па за трен ока српско држављанство-очигледно у* интересу *спорта, клуба а ускоро вероватно и репрезентације** српско држављанство ће бити најјефтинија ставка за спортисте који долазе у Србију.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter