1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

AKO SADA NE PRORADI… Možda bi baš zbog ovog razloga Suma mogao da ‘eksplodira’ (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.18 u 00:07

Kvalitet Gvinejca nije sporan, samo je potrebno da on ispliva na površinu i konačno ga prikaže navijačima Partizana, a postoji dobar razlog zašto bi to trebalo očekivati.

U životu svakog muškarca, posebno sportiste, dođe vreme kada sazreva u ljudskom smislu. Najčešće one temperamente napuštaju ‘bubice’, dok oni povučeni i tihi dobijaju elan da se pokažu u najboljem svetlu. Upravo takav slučaj mogao bi da bude sa Sejdubom Sumom u Partizanu, a razlog je jednostavan.

Ovanzivni vezista crno-belih planira venčanje sa svojom višegodišnjom izabranicom srca. Njegovi pratioci na društvenim mrežama mogli su da se uvere koliko je vezan za svoju lepšu polovinu, a u novoj emisiji ‘Partizanovog vesnika’ otkrio je kakvi su mu planovi na tom polju.

Kada ga je portparol Partizana Biljana Obradović upitala da li planira da se ženi, Suma se malo postideo i od srca nasmejao:

– O, pa ne mogu baš to da otkrivam sada. Iskreno, razmišljam o datumu, ali ćete biti obavešteni.

Na konstataciju da se u crno-belom taboru zna da je već kupio prsten, rekao je nešto više na tu temu.

– Da, želeo sam da joj pokažem svu svoju ljubav i izabrao sam prsten sa dijamantima – rekao je zaljubljeni Suma.

FOTO: STARSPORT

U nastavku pogledajte i intervjue sa Nemanjom R. Miletićem i Ognjenom Ožegovićem, ali i tradicionalan komentar Željka Pantića uoči meča sa Viktorijom Plzen.

(Izvor: youtube / Danas Conference Center)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter