0
Domaći fudbal

NOVA LICA U RADNIKU: Surduličani se pojačali dvojicom novajlija u istom danu

Objavljeno: 07.02.18 u 10:17

I ove zime Surduličani rade na tome da oforme ekipu koja će doprineti lakšem opstanku u eliti.

Kako se zimski prelaznik rok bliži kraju, tako se i svode analize igrača koji su na probi, a paralelno sa tim se i overavaju novi potpisi.

Naime, ekipi Radnika u Staroj Pazovi, pridružila još dvojica mladih, ali iskusnih i kvalitenih momaka.

Potpis na ugovor, ali sada na period od tri godine stavio je Milan Stojanović (19), iz Niša koji je u Radnik stigao još prošle godine. Nakon potpisivanja prvog ugovora Stojanović je prolećni deo prvenstva kao pozajmljeni igrač igrao za Temnić iz Varvarina i niški Car Konstantin. Igrao u omladinskoj selekciji Voždovca, prošao omladinske škole Partizana i Rada i za ovaj klub nastupao u kvalifikacijama omladinske lige Šampiona.

Doskorašnji centarfor češkog MAK Taborskog, Krsta Đorđevića koji je i debitovao juče u dresu Surduličana na prijateljskoj utakmici protiv ekipe Proletera iz Novog Sada, novi je član Radnika. Đorđević je pre kluba iz kog dolazi, igrao i u Olimpiji iz Praga, a u Srbiji započeo karijeru u Mokroj Gori iz Zubinog Potoka. Rođen je 24.septembra 1993.godine u Gnjilanu, a u Surdulici će biti do leta 2020.g.

– Zadovoljan sam prijemom ljudi z Radnika. Tim me je takodje dobro prihvatio. Uklapam se i uigravam sa ekipom i nadam se da ću svojim zalaganjem već u prvom kolu prvenstva biti u startnih 11, izjavio je Đorđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter