0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DEJAN MILOJEVIĆ: Igrači su bili impresionirani atmosferom u ‘Pioniru’, to nas je sputalo

Objavljeno: 04.02.18 u 23:54

Košarkaši Partizana večeras su ubeldjivo savladali ekipu Mega Bemaksa, u meču 19. kola ABA lige.

Trener ekipe iz Sremske Mitrovice, Dejan Milojević, razlog slabe partije svog tima vidi u atmosferi, koju su u dvorani „Aleksandar Nikolić“ napravili navijači crno-belih.

– Nismo uspeli da sprovedemo stvari koje smo dogovorili. Imao sam dosta igrača u ekipi koji nikad nisu igrali u ovakvoj atmosferi, koja je zaista bila sjajna. Bili su impresionirani time i nisu pružili svoju najbolju igru. Pravi pokazatelj je loš procenat slobodnih bacanja, četiri pogođena iz 15 pokušaja u prvom poluvremenu, a na kraju 11 od 25, što je zaista „kriminalno”. Ništa drugo nije razlog, osim tog grča – rekao je Milojević posle utakmice.

Mladi stručnjak je istakao da njegov tim mora što pre da zaboravi ovaj poraz i skoncentriše se za naredne mečeve.

– Čestitam Partizanu na zasluženoj pobedi. Bili su od početka do kraja bolji, kontrolisali su meč od početka do kraja. Mi smo u finišu uspeli da smanjimo zaostatak na 10 poena i možda je postajala šansa da se vratimo, ali smo ponovo dopustili da se odlepe. Moramo da zaboravimo ovaj meč i da se spremimo za sledeće mečeve i Kup, gde moramo biti bolji – naglasio je Milojević.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter