4
Domaći fudbal

CRNO-BELI VAGAJU: Francuzi poslali ponudu za jednog od najboljih igrača Partizana!

Objavljeno: 31.01.18 u 15:20

Dolaskom Đorđa Ivanovića, Saše Zdjelara i Jurija Vakulka, stvorila se mala gužva u veznom redu crno-belih, pa bi u finišu prelaznog roka mogli da uslede određeni odlaci.

Od petka na stolu kluba iz Humske je dopis iz Francuske u kojem stoji da je Marko Janković želja Amijena.

Francuski prvoligaš je, kako saznaje HotSport, spreman da momentalno izdvoji 1. 000. 000 evra plus još toliko u junu. Ipak, čelnici Partizana još uvek vagaju, pošto bi pola novca od prodaje pripalo Olimpijakosu, odakle je Janković stigao u leto 2016. godine.

Reprezentativac Crne Gore je danas trenirao sa ekipom u Lomasolu, a još se ne zna konačni rasplet. Ipak najveća verovatnoca je da će Partizan staviti tacku i zahvaliti Amijenu do leta.

Trener Miroslav Đukic ozbiljno računa na vezistu, koji i u nastavku sezone treba da bude jedan od nosilaca ofanzivnog dela tima uz Tošica, Tavambu,…

0
0

4 Komentara

  1. Ako je vec jedan od najboljih onda ovu smesnu sumu ne treba ni razmatrati. Alavost Djure frizure nam je bila i te kako poznata a ovi novi sto su dosli deluju jos vise alivije od neprevazidjenog Djure alavog !

    0
    0
    Odgovori
  2. kad covek procita ove ponude za partizanove igrace ( koje su realne … ) i uporedi sa NADUVANIM ponudama … za zvezdine igrace sumnjivih vrednosti … laznim punudama i prodajama … za prodaju-odlazak nekih … su morali da plate, da bi se pislo i pricalo …nacijom-narodom MANIPULISAO dok BANKOMAT radi … sa komsinicom-zvezdom sve se radi … ( u taj program je i partizan upao samo na drugi nacin: sve umanjiti i imalovazavati …) po planu i programu jos iz davne 2012 godine …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter