0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PODRŠKA IZ INOSTRANSTVA: I jedno veliko ime evropske i (uskoro) svetske košarke pratilo pobedu Zvezde u večitom derbiju (FOTO)

Objavljeno: 30.01.18 u 18:55

Crvena zvezda može da se pohvali velikim brojem navijača, a neki vatreni zvezdaši, iako nikada nisu nastupali za ovaj klub, koriste svaku priliku da pokažu da su iz njega.

Jedan od njih je i Luka Dončić, po mnogima najtalentovaniji košarkaš Evrope i, zvezda u usponu Reala iz Madrida budući prvi pik NBA drafta.

Dončić je na svoj instagram okačio fotografiju televizora na kom se vidi prenos utakmice između Crvene zvezde i Partizana, koja je odigrana sinoć u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

Takođe, trebalo bi istaći i to da je za crveno-bele u večitim derbijima juče debitovao i Dončićev saigrač iz reprezentacije Slovenije, Alen Omić,

Jučerašnjom pobedom, Crvena zvezda je obezbedila plasman u plej-of, a u poslednja četiri kola će pokušati da pretekne Budućnost, koja se nalazi na prvoj poziciji.

Sa druge strane, košarkaši Partizana su nadomak eliminacije iz borbe za šampionski prsten, s obzirom na to da četiri kola pre kraja imaju dva poraza više od Mornara iz Bara, kao i da Barani imaju bolji međusobni skor, pa je tako košarkašima iz Humske potrebno da u naredne četiri utakmice Mornar bude čak tri puta poražen, uz pobede crno-belih.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter