1
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ZNAŠ DA SI POGREŠIO KAD TI SE I POLICAJCI SMEJU: Veliki blam reprezentativca Hrvatske zasmejao sve prisutne (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.18 u 10:53

Šime Vrsaljko napravio je veliki gaf posle meča na kom je njegov Atletiko Madrid poražen od Sevilje u okviru Kupa kralja.

Vrsaljko je po završetku meča krenuo ka autobusu tima iz Madrida. Vidno snužden, usput uzdišući, nije dizao glavu već je bez prestanka gledao u telefon, što je za posledicu imalo interesantnu i komičnu situaciju.

Naime, desni bek Madriđana je prošao pored policije, potom i autobusa svoje ekipe i došao do vozila namenjenog igračima tima iz Andaluzije.

U naumu ga nije omeo ni prisutni policajac, koji je pokušao da ga obavesti da je to autobus Sevilje. Ipak, hrvatski reprezentativac nije obratio pažnju, a svoju grešku je shvatio tek kada je ušao u njega i podigao glavu.

Ako mu je za utehu, uspeo je da nasmeje ne samo prisutnog čuvara reda i mira, već i samog sebe, pošto je uz osmeh napustio Seviljin autobus i uputio se ka svom.

(Youtube/ Planeta Deportiva)

 

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter