0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Fudbala koliko vam duša ište, Crvena zvezda na F-4 ABA lige

Objavljeno: 27.01.18 u 08:40

Prebogat sportski, pre svega fudbalski, dan je pred nama, mi izdvajamo derbi španske Primere između Valensije i Real Madrida.

Upravo tako! Meč koji će obeležiti dan na ‘malim ekranima’. Valensija je ponovo klub koji igra možda i najlepši fudbal u Španiji, sa druge strane se ne pamti kada je Real Madrid bio tako loš. ‘Kraljevski klub’ je u sredu doživeo blamažu porazom od Leganesa na ‘Santjago Bernabeu’ i ispadanjem iz Kupa kralja, videćemo da li će četa Zinedina Zidana preživeti Mestalju. Meč se igrao od 16.15 na Sport klubu jedan.

Pored ovog meča na istom TV programu su mečevi engleskog FA kupa, a mi izdvajamo duel Liverpula i VBA od 20.45. Tu je standardno i turska košarka sa tri TV prenosa, ali i duel NBA lige između Detroita i Oklahome od 23 časa.

Kada je reč o Areni sport, sve otvara F-4 juniorske ABA lige. Prvi meč od 13 časova igraju Crvena zvezda i Budućnost, a potom Igokea i Mega Leks. Kada sa scene ‘siđu’ mladi košarkaši, na nju se penju Olimpija i Cedevita. Kada je reč o fudbalu tu su mečevi francuske Lige jedan, Serije A i Župler lige. Mi izdvajamo duel Kjeva i Juventusa u Veroni.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter