0
Evroliga

FOTO: Twitter/Euroleague

SFAROPULOS PRED ZVEZDU: Isped sebe imamo jakog rivala, moramo biti spremni

Objavljeno: 25.01.18 u 16:52

Košarkaši Olimpijakosa sutra će gostovati ekipi Crvene zvezde, u dvorani „Aleksandar Nikolić“ u okviru 20. kola Evrolige.

Pred susret sa srpskim šamoionom, trener tima iz Pireja, Janis Sfaropulos ističe da njegovu ekipu očekuje teška utakmica, protiv tima koji je posebno raspoložen na domaćem terenu.

-Imamo dobar tim ispred sebe, posebno kada igra kod kuće. Oslanjaju se na brzu igru, dobru tranziciju i oslanjaju se mnogo na šut. Moramo da budemo spremni da se vratimo na put uspeha posle dva slaba rezultata i poraza u gostima. Sada želimo da pobedimo“- rekao je Janis Sfairopulos

Prvotimac Olimpijakosa, Džamel Meklin, dobro je upoznat sa atmosferom koju stvaraju navijači Zvezde, ali i kvalitetom beogradskog tima.

„Spremni smo. Trenirali smo i jako smo fokusirani. Znamo da će to biti teška utakmica, sa dosta navijača i timom koji igra dobro na svom terenu. Tako da moramo da budemo spremni i probaćemo da dobijemo utakmicu. Igraju eksremno snažno i mi to znamo. Veoma su talentovani i na svom terenu igraju veoma dobro i brzo. Fokusiraćemo se na odbranu i probaćemo da im srušimo ritam“, rekao je Meklin.

Utakmica između Cevene zvezde i Olimpijakosa na programu je sutra od 19 časova, u beogradskoj hali „Pionir“.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter