0
ATP

ĐOKOVIĆ DODATNO ZABRINUO SVE: Lakat nije dobro, stvar je ozbiljna!

Objavljeno: 22.01.18 u 14:51

Novak Đoković eliminisan je danas sa Australijan opena od južnokorejskog tenisera Čunga sa 3:0 u setovima, ali možda više od poraza brine obnovljena povreda lakta.

Činilo se da je ona iza srpskog tenisera, ali nije tako bilo. Vratio se bol u laktu u prvom setu današnjeg meča, što je u velikoj meri onesposobilo Đokovića da odigra kako ume.

– Na kraju prvog seta sam osetio bolove i morao sam da se nosim s tim do kraja meča. Situacija sa laktom je ozbiljna, još ne znam da li ću pauzirati. Moram ponovo na snimanje, pa da sa lekarskim i trenerskim timom odredimo šta ću i kako dalje – rekao je Đoković. 

Izdržao je do kraja i pored bolova.

– Bol nije bio toliko jak da moram da prekinem meč. Samo je to uticalo na moj servis, koji je mnogo važan udarac, posebno protiv Čunga – dodao je Đoković

Đoković je nahvalio naslednika posle poraza.

– Čung je bio bolji igrač, bio je poput zida. U važnim trenucima meča igrao je fantastično. On je momak koji bez problema, po onome što može da uradi na terenu pripada među 10 najboljih na svetu. Mnogo se popravio u poslednje vreme, posebno fizički, veoma je dobar, tih i fin momak. I da, naš stil igre je veoma sličan – izjavio je Đoković u Melburnu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter