0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GROBARI ZADOVOLJNI: Novica probudio duh starog Partizana, novi stranac već dobio pesmicu! (FOTO)

Objavljeno: 20.01.18 u 21:29

Košarkaši Partizana izvojevali su večeras važnu pobedu protiv velikog rivala, ekipe Cibone, koja im ostavlja šansuu da do kraja dođu do svog cilja i plasiraju se među četiri najbolje ekipe.

Očigledno je da su od dolaska Nenada Čanka crno-beli promenili filozofiju igre. Novi trener je napravio određene promene u timu, prilagodio sastav nekom svom viđenju košarke i kao rezultat toga došle su tri vezane pobede, kao dobra uvertira za odlučujuće bitke.

Kao i u prethodne dve utakmice, na terenu je ponovo briljirao Novica Veličković, koji je Zagrepčanima večeras ubacio 23 poena uz 12 skokova i tri asistencije, istakavši ponovo kandidatutu za MVP-a kola sa 36 indeksnih poena. Ovakva partija kapiten oduševila je Grobare, koi su večeras ispunili dvoranu „Aleksandar Nikolić“ gotovo do poslenjdeg mesta i bili jak vetar u leđa svom timu na putu ka novom trijumfu. Svi kao jedan, pristalice crno-belih u glas sipaju hvalospeve na račun Veličkovića, za kojeg smatraju da je ponovo probudio duh onog starog dobrog Partizana.

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter