0
Fudbal

FOTO: Twitter

PREDLOŽENA RAZMENA: Džeko u Čelsi, Batšuai plus milioni u Rim

Objavljeno: 20.01.18 u 13:21

Nakon povrede Endija Kerola, neuspelih pregovora sa Fernandom Ljorenteom, te podsmevanjem javnosti koje je nateralo Kontea da odustane od dovođenja Pitera Krauča, došao je red i na Edina Džeka, što bi, čini se, moglo da bude i najbolje rešenje po „plavce“.

Čelsiju se žuri, jedini napadač koji odskače kvalitetom i formom jeste Alvaro Morata koji je suspendovan, pa je napadač neophodan.

Izbor je pao na reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji igra više nego dobro u Romi. Džeko je na Ostrvu već nosio dres Mančester Sitija, sa njegovim kvalitetima Konte je odlično upoznat, tako da bi trebalo očekivati nastavak pregovora u narednih par dana.

Pored njega, Čelsi želi u paketu i Emersona Palmijerija, levog beka, a Roma za obojicu traži 50 miliona evra.

Kako bi smanjili prohteve, u Londonu nameravaju da klubu iz „večnog grada“ ponude Mišija Batšuaija na pozajmicu. Belgijanac se ne uklapa u zamisli Antonija Kontea, pa je rastanak neminovan, a Roma se čini kao savršen izbor i za Engleze i za Belgijanca, a i za Italijane.

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter