3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT SAZNAJE: Blizu odlazak važnog igrača, Partizan ostaje bez jednog od glavnih oslonaca

Objavljeno: 20.01.18 u 09:50

Nakon Brazilca Evertona koji je otišao u italijanski SPAL, Partizan bi u narednim danima mogao da ostane bez još jednog veznog fudbalera.

Kako HotSport saznaje, Marko Jevtović ima ponudu iz Poljske i poziv da se preseli u Leh iz Poznanja. Pregovori postoje još od decembra, a rasplet je moguće očekivati uskoro, pogotovo zato što je Darko Jevtić, Srbin rođen u Švajcarskoj i bivši fudbaler Bazela i Insbruka, na korak od odlaska u Birmingem.

Englezi su spremni da Poljacima plate obeštećenje od preko dva miliona evra, a čim posao bude realizovan prelaze na „polje“ dovođenja standardnog fudbalear Partizana.

Jevtović je u Humsku stigao pre dve i po godine iz Novog Pazara, a ugovor mu ističe na leto i ima dozvolu kluba da ode u inostranstvo. Imao je pozive iz Turske, ali ako se kockice sklope, karijeru će nastaviti u Poljskoj.

 

0
0

3 Komentara

  1. Овога треба пустити без обештећења, чак би могли Пољацима да кеширамо макар 100000€ само да га воде.

    0
    0
    Odgovori
  2. Odgovorni ljudi u Partizanu koji nakon svega loseg sto se izdesavalo sa prvim timo jos od odlaska Nikolica, Milenkovica,Djurdjevica,Leonarda i ostalih koji su najzasluzniji za osvajanje duple krune, danas prstom ne mrdaju vec se zadovoljavaju parama od prodaja bivsih majstora i srecnog prolaska u Evropi. Prvenstvo je izgubljeno onog trenutka kada je Djukic doveden u klub, vecina fudbalera koji su doneli duplu krunu u ovom novom timu ne mogu da se prepoznaju,Ilijev je cist folirant i nesposoban za rad sportskog direktora a to mesto su mu obezbedili Tomic i Nikolic. Za nepunih mesec dana nam stizu Cesi spremniji,uigraniji i jos jaci nego sto su bili a mi !?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter