3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OSTAJU LI CRNO-BELI BEZ VIĐENE ‘BOMBE’? Španci ‘kradu’ veliku želju Partizana!

Objavljeno: 19.01.18 u 20:47

Navijači Partizana nadali su se da će u crno-belom dresu gledati jednog od najvećih ljubimaca, ali se čini da je to sve dalje od realizacije.

Kako prenose portugalski „Rekord“ i španski radio „COPE“, Malaga je već započela pregovore sa Sportingom i samim Petrovićem o pozajmici nekadašnjeg reprezentativca Srbije do kraja sezone.

Takođe je navedeno da je „posrednik“ bivši fudbaler Malage Duda, koji je trenutno savetnik u ovom timu. 

Ujedno, prema pisanju „Rekorda“, jedina zvanična ponuda stigla je iz Andaluzije, pa se čini da će Petrović, koji je ove godine odigrao 371 minut za ekipu iz Lisabona, najverovatnije postati saigrač Zdravka Kuzmanovića.

 

 

0
0

3 Komentara

  1. Partizanu je potreban golgeter realizator GOGUA i desni bek sa cvrstinom i intezitetom veznog igraca, IGNJOVSKI samo da klub malo odresi kesu sa novcem !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. ko ga vise svaki dan krade … ??? bilo bi odlicno da ga vec jednom ukradu … da na njegovu poziciju zaigra neko od mladih iz najbolju skole fudbala na svetu.

    0
    0
    Odgovori
  3. Odlično volio bih vise od svega,jer Petrović nije igrač koji bi bio pojacanje.Ilijev zapeo za njega kao da nema drugo rešenje,neka ga vode Španci slobodno to je super vijest

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter