3
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FLEŠ IZ PAFOSA: Milojević pojačava ritam, Ben već pokazuje majstorstvo! (FOTO)

Objavljeno: 15.01.18 u 12:47

Na glavnom terenu Fudbalskog kluba Pafos, fudbaleri Crvene zvezde odradili su prvi od dva treninga koliko ih danas očekuje.

Crveno-bele je na Kipru dočekalo sunčano i toplo vreme. Na 17 stepeni izabranici Vladana Milojevića jakim intenzitetom radili su dva časa.

Trening je otpočeo zagrevanjem uz rekvizite. Gotovo četrdesetominutne vežbe predvodio je pomoćni trener Vladimir Janković.

Radilo se na istezanju i zagrevanju čitavog tela. Narednih 30 minuta igrači su podeljeni u dve grupe i u utakmicama šest na šest vežbali kretnju i pozicioniranje na terenu. Fokus je bio na posedu lopte. Svaka ekipa imala je zadatak da što duže loptu zadrži u svojim nogama i ne dozvoli protivniku da dođe do nje.

FOTO: FK Crvena zvezda

Nakon toga, podeljeni u četiri ekipe, crveno-beli su igrali na dva gola, na skraćenom terenu. Cilj je bio što bolje zatvaranje protivničkog napada, kao i uvežbavanje što brže realizacije. Važili su se samo golovi postignuti nakon prvog kontakta sa loptom. Iako je tek početak pripremnog perioda, nije izostalo žestoke borbe za svaku loptu. Nizali su se atraktivni potezi na obe strane, a nekoliko golova postigao je i novi Zvezdin napadač Ben, čime je potvrdio da poseduje odlične realizatorske sposobnosti.

Zanimljivo da je upavo na ovom terenu na prethodnim zimskim pripremama debitovao igrač koji je ove sezone u crveno-belom dresu postigao čak 23 gola – Ričmond Boaći.

FOTO: FK Crvena zvezda
0
0

3 Komentara

  1. I ja mislim da je tako. Ne treba odmah praviti zvezdu od Bena . Vreme će pokazati sve. Dovoljno je da odigra 2-3 utakmice i sve ćemo videti.

    0
    0
    Odgovori
  2. neki sa spiska su bolje partije pruzali po odlasku iz zvezde eto videcete kakav ce biti rikardinjo trebalo ga je malo sacekati

    0
    0
    Odgovori
  3. „ i novi Zvezdin napadač Ben, čime je potvrdio da poseduje odlične realizatorske sposobnosti“- piše, između ostalog, u članku objavljenom u Hotsportu! Kako to sada odjednom Ben ima odlične realizatorske sposobnosti, a bio je rezerva u Olimpikjakosu?! Ili su ga treneri Olimpijakosa mrzeli ili nisu prepoznali rođenog strelca u njemu?! Ipak, mislim da je malo preuranjeno unapred donositi sud o bivšoj rezervi Olimpijakosa! Pustimo ga da odigra 2-3 utakmice, pa ćemo lako prosuditi ko je Ben, da li neko od koga se mogu očekivati golovi ili je on drugi Rikardinjo, Onjilo, Mouče, Matos, Parker i ostali bakrači, efikasni samo na blagajni Zvezde!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter