0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

STARTOVALI: Vojvodina počela sa lekarskim pregledima

Objavljeno: 09.01.18 u 10:14

Polovina prvotimaca Vojvodine danas je obavila obavezna lekarska testiranja uoči početka priprema za novu polusezonu.

Polovina prvotimaca Vojvodine okupila se danas u osam časova ujutru u domu zdravlja “Medigrup Dr Cvjetković” u Novom Sadu, kako bi obavila neophodna lekarska testiranja uoči početka priprema za novu polusezonu. Sve potrebne lekarske preglede, danas su prošli Emil Rockov, Marko Ilić, Milan Lazarević, Mladen Devetak, Ranko Veselinović, Marko Vukasović, Lazar Zličić, Miloš Zličić, Mihajlo Nešković, Nemanja Subotić, Stefan Mihajlović, Ivan Lakićević i Milan Mirosavljev, dok će preostali fudbaleri to učiniti u isto vreme sutradan.

Uz pomoć stručnog i ljubaznog osoblja doma zdravlja “Medigrup Dr Cvjetković”, sva testiranja prošla su vrlo brzo i u najboljem mogućem redu, pa igračima sada preostaje da se u četvrtak pojave na prvom ovogodišnjem treningu i tako započnu pripreme za ono što Vojvodinu očekuje ovog proleća, a to je borba za novi izlazak na međunarodnu scenu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter