0
ATP

FOTO: ATP

DUGA PAUZA: Endi Mari nakon operacije izneo svoje planove o povratku na teren

Objavljeno: 08.01.18 u 15:00

Britanski teniser je slično kao i naš Novak Đoković, nakon Vimbldona sa terena odsustvovao do kraja godine, međutim sve je izvesnije da će se na teren vratiti upravo za sezonu na travi.

Nekadašnji broj jedan odlučio je da operacijom sanira povredu kuka, koja ga muči već duže vreme. Nakon ovog zahvata, Endi Mari je izjavio da se oseća dobro i da je pun optimizma kada je reč o povratku na teren.

-Nisam još završio sa tenisom. Ponovo ću se takmičiti na najvišem nivou. Veoma sam optimističa kada je u pitanju budućnost, hirurg je veoma zadovoljan kako je prošla operacija-rekao je Mari.

Škotski teniser u ovom trenutku ne želi da žuri sa povratkom, već mu je plan da u potpnosti spreman dočeka sezonu na travnatoj podlozi.

-Plan je da se vratim za sezonu na travi, možda i pre toga, ali je sigurno da neću žuriti. Želim da znam da sam spreman kada se vratim na teren- rekao je Mari, koji će tako verovatno zaokružiti ciklus od Vimbldona do Vimbldona van terena.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter