0
Evropske lige

SERIJA A: Šok terapija uspela, Macari probudio uspavane ‘bikove’ (VIDEO)

Objavljeno: 06.01.18 u 15:10

Fudbaleri Torina dobro su reagovali nakon smene Siniše Mihajlovića i na domaćem terenu savladali ekipu Bolonje sa 3:0, u utakmici 20. kola italijanskog šampionata.

Domaćin je odigrao odličnu utakmicu, kao što i sam rezultat govori ali ipak ko zna u kom smeru bi otišao ovaj meč da nije bilo sjajne intervencije Salvatorea Sirigua, koji je u 50. minutu pri minimalnom vođstvu svog tima odbranio jedanaesterac Eriku Pulgaru.

Tako je letošnje pojačanje „pikova“ iz PSŽ-a sačuvao vođstvo svog tima, koje im je prethodno doneo De Silvestri u 39. minutu utakmice, a u nastavku domaćin je još u dva navrata pogađao gol Bolonje.

Nedugo nakon nerealizovanog penala gostiju, usledila je suroova kazna na drugoj strani, pošto je Nijang duplirao prednost Torina, a konačan rezultat postavio je Iago Falke, koji je bio asistent kod drugog pogotka, i to u 85. minutu.

Tako je nakon dolaska Valtera Macarija na mesto trenera Torino stigao do svoje treće pobede u poslednjih deset susreta, pa se može reći da je šok terapija promenom trenera na samom startu dala rezultat.

Izvor:Youtube/Malcom TV HD

Standings provided by Sofascore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter